Innovation og nytænkning

Robot

Bliv bedre til at spotte forretningsmuligheder og hurtigere til at udvikle innovative løsninger, der adresserer de rette muligheder og potentialer.

EIMC (Enhancing Innovation Management Competences) hjælper små og mellemstore virksomheder med at optimere innovationsprocesserne. For tilsyneladende velfungerende virksomheder med høj omsætning, men stagnerende vækst, kan innovation være vejen til fornyet vækst. Men for at omkostninger og tiden ikke løber løbsk, skal innovationen nøje udvælges, prioriteres og styres.

Innovation management styrker både top og bundlinje


graf

Det får du med EIMC?

Med EIMC får du et overblik over de svageste og stærkeste led i jeres innovationsindsats. På den baggrund samarbejder vi om at udarbejde vi en handlingsplan for, hvordan du kan arbejde med at styrke innovationskompetencen.

  • Opstart og arbejdsmøde
  • Afrapportering, workshop og handlingsplan
  • Opfølgning og implementering

Benchmark med hele Europa

Som en del af EIMC får du mulighed for at benchmarke jeres innovationskompetencer med lignende europæiske virksomheder. Mere end 5000 europæiske virksomheder udgør den database, som i EIMC’s analyseværktøj bruges til at vurdere og evaluere innovationsindsatsen.

Download produktark

Andre relevante tilbud

KET4CleanProduction
Tilskudsordning for fremstillingsvirksomheder, hvor du har mulighed for at opnå 50.000 euro til at optimere jeres produktionsproces i en grønnere retning. Tilskuddet kan bruges til rådgivning fra to eller flere af 13 Key Enabling Technology Centres, der ligger over hele Europa.
Læs mere her

SMV:Digital
SMV:Digital hjælper med digital omstilling af din virksomhed og jeres online salg via programmets E-handelscenter. Ordningen giver mulighed for at opnå et kontant tilskud på 100.000 kr. til privat rådgivning.
Læs mere her

Partnerne bag:

 

 

Privat rådgiver

Hjælper du virksomheder med at øge væksten?

Læs mere her

Kontakt

Henrik Poulsen

Henrik Poulsen

Se fuld profil

Bogdan Mihai Turcanu

Bogdan  Mihai Turcanu

Se fuld profil

Få hjælp nu
kontakt os her
(sætter cookie)