Oresund Kattegat Skagerak

Øresund Match - Virksomheder og videninstitutioner i frugtbart samarbejde for vækst

Har du behov for at udvikle din virksomheds produkter, processer eller forretningsmodel for at stå stærkere på markedet? Mangler du et par ekspert-øjne, der kan løse din virksomheds komplekse udfordring? I et vidensamarbejde kan du få hjælp fra forskere, undervisere og/eller studerende til at finde en konkret løsning på de udfordringer, din virksomhed bokser med. Og meget mere.

Se vores introduktionsvideo, og bliv klogere på hvad Øresund Match kan gøre for din virksomhed:

Øresund Match er din indgang til videninstitutionernes ekspertise

I Øresund Match fungerer Copenhagen Business Hub - Erhvervshus Hovedstaden som én samlet indgang for virksomhederne til den viden, der findes på uddannelsesinstitutionerne i regionen.

Et samarbejde mellem din virksomhed og en videninstitution kan vise sig at være det, der gør den store forskel for din virksomhed. Står du med en udfordring, du ikke kan se dig ud af, kan et samarbejde være det, der knækker koden og vi står klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte match, der kan tage din virksomhed til nye højder.

Måske du ikke står med en uoverskuelig udfordring, men i stedet er på jagt efter ny, kvalificeret arbejdskraft? Søger du efter den sidste nye viden på dit fagområde eller ønsker du at blive del af et stærkt, fagligt netværk? Så kan det også være relevant for dig at overveje et samarbejde med en videninstitution.

Copenhagen Business Hub - Erhvervhus Hovedstaden som sparringspartner

I samarbejde med Reg Lab er Copenhagen Business Hub - Erhvervshus Hovedstaden klar med uvildig, specialiseret vejledning og en hjælpende hånd, så du er sikret det bedste match med din virksomhed. Vi tilbyder:

  1. Afklaring: Du får sparring til at afklare, hvilke potentialer og gevinster din virksomhed kan få ud af et vidensamarbejde samt hvilken type samarbejde, der er relevant.
  2. Matchmaking: Du får hjælp til at finde den relevante viden, der kan løse din virksomheds udfordring. Vi bestræber os på at finde de rette forskere eller studerende, uanset hvilket tema det drejer sig om. Vi kigger på tværs af de forskellige uddannelsesinstitutioner og identificerer de mest relevante forskere eller studerende, så du vælge det tilbud, der bedst matcher din virksomheds behov.
  3. Konkretisering og igangsætning: Vi hjælper med at konkretisere samarbejdsprojektet – fastlægge rammer, afstemme forventninger – og sætte vidensamarbejdet i gang. Vi kan undersøge og afklare finansieringsmuligheder, og vi indkalder og deltager gerne i det første møde mellem parterne, hvis der er et ønske om det.
  4. Sparring undervejs: Vi bistår, hvis der opstår spørgsmål eller uklarheder undervejs i vidensamarbejdet.
  5. Opfølgning: Vi tager en opfølgende snak, når projektet er slut, for at sikre, at resultaterne har en form, der gør dem direkte implementerbare for din virksomhed. Derudover tager vi sammen stilling til, om din virksomhed har brug for yderligere vidensamarbejder eller andre tiltag i dens videre udvikling.

Hvad er vidensamarbejde?

Et vidensamarbejde er, når en virksomhed går sammen med forskere, undervisere eller studerende fra en uddannelsesinstitution om at finde en konkret løsning på virksomhedens udfordring. Et sådan samarbejde kan vare lige fra 1 måned til 3 år - afhængig af udfordringens kompleksitet.

Download one-pager

Videnbroer til vækst

Læs mere i følgende folder

Mulige samarbejdspartnere i Region Hovedstaden

Kontakt

Toke Hjælmsø Weppler

Toke  Hjælmsø Weppler

Se fuld profil

Signe Møller Jørgensen

Signe Møller Jørgensen

Se fuld profil

Få hjælp nu
kontakt os her
(sætter cookie)