Udmøntning af Omstillingspuljen runde 2

Mere end 350 virksomheder har modtaget næsten 100 mio. kr. i tilskud fra Omstillingspuljen runde 2.

Se listen over virksomhederne her (PDF)

Et løft til turisme og oplevelsesbranchen i hele landet

Omstillingspuljen giver tilskud til virksomheder, som har behov for at tilpasse og omstille forretningen i lyset af Covid-19-krisen.

Der er særligt fokus på at hjælpe virksomheder indenfor turisme og oplevelsesøkonomi, som eksempelvis konferencecentre, restauranter og hoteller.

Tilskud fra puljen skal bl.a. kunne anvendes til omstilling via kompetence- eller uddannelsesløft, digital og grøn omstilling eller omstilling til at afsætte produkter og services på nye markeder.

2. runde har ændrede krav til ansøgere

I puljens 2. runde er de økonomiske krav for at kunne ansøge puljen blevet ændret en smule. For at kunne få tilskud fra omstillingspuljen, skal virksomheden nu demonstrere et overskud på driftsresultatet samlet for 2018 og 2019, men kan altså godt have haft et negativt resultat i enten 2018 eller 2019. Egenkapitalen skal være positiv ved udgangen af 2019.
Læs mere om de øvrige adgangskrav

Kort introduktionsvideo

De står bag

Omstillingspuljen er finansieret af regeringen og en række af Folketingets partier som har givet Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse ansvar for at udmønte et stort beløb til omstilling af virksomheder i særligt hårdt ramte erhverv.

Erhvervshus Hovedstaden er udpeget som operatør på indsatsen i et bredt samarbejde med resten af landets Erhvervshuse, deres filialer og turismeaktørerne MeetDenmark, Danske Destinationer, Dansk Kyst- og Naturturisme og Dansk Storbyturisme /Wonderful Copenhagen.

Bliv en attraktiv ansøger - se webinar

 

Der blev afhold webinar for interreserede d. 25. og 28. januar.
Se webinaret, hvis du ønsker at blive klogere på ansøgningsprocessen og på, hvilke krav, der skal opfyldes for at komme i betragtning til midlerne fra Omstillingspuljen.

Webinar afholdt 28. januar 2021

Se PDF af præsentationen her.

Omstillingspuljen runde 2 er nu lukket for ansøgninger

Anden ansøgningsrunde var åben fra 29. januar kl. 12:00 til 19. februar kl. 24:00

Få hjælp nu
kontakt os her
(sætter cookie)