SDG Business Booster - Vækst med Verdensmålene

Vi har samlet en række viden og værktøjer du frit og tilgængeligt kan benytte dig af

Hent din toolbox her

Bemærk: Sidste hold er igang

SDG Business Booster optager ikke flere deltagere. Du kan bruge siderne her som inspiration, og du kan få konkret vejledning i bæredygtighed til din virksomhed her. Det koster kun din tid og entusiasme.

Meget mere tankevækkende og levende viden om verdensmålene her - absolut klikket værd

SDG Business Booster - Vækst med Verdensmålene

Verdensmålene som vækst- og eksportmulighed

FN’s Verdensmål (Sustainable Development Goals) er verdens vigtigste strategi. De 17 mål og 169 delmål er et udtryk for en række globale udfordringer, der skal være løst i 2030. Mange danske virksomheder står stærkt i forhold til at kunne levere bæredygtige løsninger inden for fx fødevarer, energi, sundhed, vand og klima – der alle understøtter opnåelsen af Verdensmålene.

Udenrigsministeriet anslår, at Verdensmålene frem mod 2030 kan skabe forretningsmuligheder på op til 400 milliarder kr. for danske virksomheder, der har de bæredygtige løsninger, der skal til. Verdensmålene er derfor en unik vækst- og eksportmulighed for små og mellemstore virksomheder (SMV'er).

SDG Business Booster – Vækst med Verdensmålene

Formålet med SDB Business Booster er at styrke små og mellemstore virksomheders evne til at udnytte de vækst- og eksportmuligheder, der opstår med Verdensmålene. Mange virksomheder er i forvejen frontløbere inden for bæredygtighed og innovation, men det er på tide at bringe Verdensmålene ind i kerneforretningen.

Vores målsætning er at fremme skalering og eksport af de bæredygtige produkter og løsninger, som din virksomhed allerede ligger inde med - og som i sammenhæng med Verdensmålene kan give et afgørende boost til jeres forretningsudvikling.

Casevideoer

Se hvordan nogle af programmets tidligere deltagere arbejder med delmål Verdensmålene.

HASLE REFRACTORIES

HEVEA

Værktøjer

Her har vi samlet nogle af de værktøjer, du og dine kollegaer kan bruge i arbejdsprocessen, når I udarbejder en strategi for, hvordan I skaber vækst i jeres virksomhed baseret på verdensmålene. Find dem alle her.

Privat rådgiver

Hjælper du virksomheder med at øge væksten?

Læs mere her

Få hjælp nu
kontakt os her
(sætter cookie)