Enterprise Europe Network


Enterprise Europe Network (EEN) er verdens største B2B netværk der hjælper små og mellemstore virksomheder med at opnå international vækst igennem partnersøgninger.


Erhvervshus Hovedstaden er en af de i alt 6 danske partner organisationer, som er del af Enterprise Europe Network. Det vil sige, at du roligt kan komme til os, som et led i din internationaliseringsplan, da vi kan hjælpe dig med at finde en samarbejdspartnere i udlandet.


Vores netværk strækker sig over godt 600 kontorer, fordelt i mere end 60 lande. Her kan små og mellemstore virksomheder samt viden institutioner få hjælp – både i forhold til import, eksport, projektsamarbejde og teknologisk samarbejde. Derfor hjælper selvfølgelig gerne din virksomhed, helt kvit og frit.


Vi tilbyder dig sparring omkring:

  • Udenlandske samarbejdspartnere, her i blandt producenter, (under)leverandører, agenter, forhandlere og distributører.
  • Nye teknologier i udlandet. Vi kan selvfølgelig også hjælpe dig med at formidle og tilbyde jeres teknologi og produkter til udenlandske samarbejdspartnere.
  • Projektpartnere til (EU-) projekter


Vi hjælper dig med at få et overblik over:

  • Udenlandske markeder og muligheder
  • Tilskudsmuligheder
  • EU-regler og -lovgivning
  • EU-udbud

Hvis du vil vide mere om hvad EEN hvad laver, kan du se videoen i toppen af siden, eller læse mere på den officielle danske EEN hjemmeside. Hvis du ønsker at starte med at benytte vores services, kan du skrive til en af vores konsulenter, eller du kan læse videre efter den blå faktaboks.

Om Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network har kontorer i alle EU-lande og 23 ikke-EU-lande, blandt andet USA, Tyrkiet, Kina, Indien, Brasilien, Rusland og Sydkorea.

For at komme godt i gang med at bruge vores services, kan du tage et kig i vores database, som er hjem til tusinde af virksomhedsprofiler. Finder du en forretningsmulighed af interesse, laver du blot en expression of interest (EOI), og vi vil få besked med det samme. Herefter vil vi gribe fat i dig, så du kan få oplyst virksomhedens identitet.

Som en smagsprøve, kan du nedenfor se fem udvalgte virksomhedsprofiler som tidligere har været synliggjort gennem det kreative EEN nyhedsbrev.

Forretningsmuligheder

3D printing on demand!

Denne Rumænske virksomhed ligger inde med state-of-the-art 3D printere, og står klar til at servicere dine behov... Se profil

Send mail


Nå dine kunder i en virtuel realitet!

Engelsk virksomhed tilbyder VR services, der kan hjælpe din forretning med at nå ud til dine kunder... Se profil

Send mail


Fra ide til produkt!

thump-salgLitauisk virksomhed tilbyder private label produktion af dine fashion-design ideer... Se profil

Send mail


App udvikling!

kort120x120Mangler du en app eller hjemmeside? Polsk virksomhed står klar til undsætning... Se profil

Send mailDen bæredygtige bølge!

thump-cirkulaerØnsker du at deltage i den bæredygtige bølge? Tysk virksomhed tilbyder bordservice af bambusblade... Se profil

Send mail


/file/676567/ikon-mail.gifKlik på tilmeldings ikonet og modtag EEN's nyhedsbrev fra den kreative industri.

Tilmeld dig nu

Sidst opdateret: 08.06.2020