Workshop: Brug Verdensmålene som løftestang for vækst

Vækst og Verdensmål

På denne workshop får du oversat Verdensmålene til konkrete forretningsmuligheder, og matchet disse muligheder med din virksomheds produkt.

Dette morgenmøde er en oplagt mulighed for dig, som sidder i en lille/mellemstor virksomhed med et fedt produkt, der kan bidrage til at gøre verden mere bæredygtig. Verdensmålene kan nemlig oversættes til nye markeder og kundesegmenter, men det kan være svært at gennemskue hvordan.

Du vil møde eksperter fra Monitor Deloitte og Advice, samt en virksomhed der selv har taget rejsen. Derudover faciliterer vi en kort workshop hvor dit produkt bliver matchet med Verdensmålene.

Hvem kan deltage?

Målgruppen er danske virksomheder med 10-100 ansatte, som har produkter/ydelser der løser bæredygtige udfordringer. Enten arbejder de allerede med Verdensmålene, eller også er interesseret i det. Det er en forudsætning at den deltagende virksomhed ønsker at stille med ledende medarbejdere. Interesserede virksomheder screenes forud for deltagelse, for at sikre at indholdet er relevant for den enkelte deltager.

Praktiske oplysninger:

Tid: 25. november 2019 kl. 7.30 - 10.00
Sted:  Industriens Hus, H.C. Andersens Boulevard 18, 1787 København V
Pris: Det er gratis at deltage

Tilmeld dig her knap

SDG Business Booster

Læs mere om programmet i vores produktark her
Få hjælp nu
kontakt os her
(sætter cookie)