Bank-tjek

Gør banken til din medspiller

Midt i en Coronatid er mangel på likviditet en voldsom udfordring for mange virksomheder. Har du behov for at kontakte din bank, så vær beredt.

Agerer din bank anderledes her under Corona- krisen? Er kravene til robusthed og dokumentation blevet større?
Forstå de kriterier, som banken bruger til at vurdere virksomhedens kreditværdighed, robusthed og potentiale, så er der størst sandsynlighed for, at banken bliver din medspiller. For at få det bedste ud af relationen til banken, kræver det, at man forbere-der sig grundigt og behandler banken som en vigtig samarbejdspartner.

Hvad kan du som virksomhed gøre?

For at opnå et godt resultat af samarbejdet med banken, kræver det at virksomhedens ledelse er skarp og målrettet og kan præsentere en realistisk forretningsplan.
• Vis i budgetterne hvad Coronakrisen koster dig.
• Fokuser på de elementer, som bankens kreditfolk lægger vægt på – både negative og positive – og som kan gøre banken tryg ved deres investering.
• Det handler om at skabe overblik og om at etablere et tillidsforhold. Husk at tage din revisor med på råd, når du forbereder dig

Det er vigtigt at præsentere planer og eksekve-ringsstrategier overbevisende. Bestyrelsen, ledelsen og de medarbejdere, der skal gøre planen til virkelighed, har stor betydning for bankens vurdering af virksomheden.
Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig med afklaring før du går i banken.

Har du spørgsmål eller vil du tilmelde dig?

Send en mail til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Eller book et møde via knappen nedenfor.


Hvad koster det?

Erhvervshusets sparring koster dig ikke andet end din tid. Vi er din uvildige sparringspartner, og vores eneste ønske er at hjælpe med at skabe udvikling og overskud i din forretning.

Produktark

Få hjælp nu
kontakt os her
(sætter cookie)