HIP - Hovedstadens Iværksætterprogram

HIP giver dig workshops og værktøjer om alt det, der er godt at vide fra start. Vi har samlet den vigtigste viden ét sted og gjort den tilgængelig, når det passer dig: www.hiph.dk

Workshops: 18 forskellige workshops om emner, der er vigtige, når du starter op. Pluk det ud, der passer dig – vi kører workshops løbende. Underviserne er eksperter på hvert deres felt, og du kommer til at arbejde med konkrete udfordringer.

Tools: Er du mere til online videoer end workshops? Vi har samlet en lang række videoer, hvor eksperter opdaterer dig på alt fra at finde startfinansiering til at vælge den rigtige forretningsmodel og bygge kunderelationer på sociale medier.

Formålet med HIP
HIP skal bidrage til, at flere iværksættere kommer igennem de første hårde år uden at dreje nøglen om. Og at flere bliver til vækstvirksomheder. Vi ved, at det hjælper at dele erfaringer og viden!

Hvor kommer pengene fra?
EU's Social Fond og Region Hovedstadens Vækstforum har bevilliget penge til HIP.

Hvem står bag?
Copenhagen Business Hub - Erhvervshus Hovedstaden er projektleder og de øvrige partnere er: Københavns Erhvervshus, IværksætterKontaktpunktet (Albertslund, Brøndby, Glostrup, Herlev, Hvidovre, Høje Taastrup, Ishøj, Rødovre og Vallensbæk Kommuner) og kommunerne Frederiksberg, Gentofte, Allerød, Egedal, Fredensborg, Frederikssund, Furesø, Gribskov, Helsingør, Hillerød, Hørsholm, Ballerup, Rudersdal, Gladsaxe, Lyngby-Taarbæk og Tårnby.

Læs mere her: www.hiph.dk

Sidst opdateret: 07.01.2020