Din virksomheds vækst behøver ikke at begrænse sig til det flade danske landskab

 

Der er masser af både let indtageligt og mere kuperet terræn i horisonten

Både innovation, produktion og handel er globaliserede størrelser, og der er lige så mange faldgruber som muligheder. Vi har viden og erfaring til en seriøs analyse af dine muligheder, går altid systematisk til værks og er i nær alliance med de relevante internationale netværk.

Vi har dybdegående programforløb, som ofte skabes og afvikles i samarbejde med både EU og førende private aktører. En mulighed for at komme godt rundt, i kredsløb om en klode i evigt udviklingsspin, stadigt hastigere accelererende mod ny teknologi og flere åbne markeder.

Passion er forudsætningen, vækst er målet og overblikket det helt nødvendige perspektiv

I vores uvildige 1:1 sparring udfolder vi den konkrete ekspertise til at afklare din unikke virksomheds potentiale. Med overblikket i øjenhøjde, godt givet videre.

Vi er knudepunkt for hele erhvervslivet i hovedstadsområdet, både for dig med udlængsel, udvidelses- og eksportdrømme, og de private specialister, der kan hjælpe dig med implementering og eksekvering, når planen for alvor skal udover grænserne.

Vi kan hjælpe dig med

  • Markedsscreening – vælg det rigtige eksportmarked fra start
  • Identifikation af mulige partnere/kunder
  • Etableringsstrategi på eksportmarkedet
  • Ressourceafklaring og finansiering af eksporten

Ja tak - ring mig op

Eller se kontaktinfo på Erhvervshusets eksperter i forretingsudvikling og eksport nedenstående.

Eksportsparring

Er du klar til at komme ud over stepperne og ind på nye markeder? Sælger du til udlandet og møder udfordringer?


Sammen med Trade Council har vi skræddersyet et tilbud til dig, der har ambitioner og potentiale til at krydse grænserne.

Læs mere her

Hos Copenhagen Business Hub – Erhvervshus Hovedstaden tilbyder vi events, workshops, webinarer, programforløb og uvildig sparring af høj kvalitet og blivende værdi – uden beregning.

Vi er en investering i alle virksomheder i hovedstadsområdet, foretaget af regionens kommuner i fællesskab. Du har altså ret til os, og det er vi ret glade for.

Kontakt en af forretningsudviklerne nedenfor, hvis internationalisering også står højt på din dagsorden.

Få hjælp nu
kontakt os her
(sætter cookie)