Vil du starte virksomhed?

Du kan deltage i events, og få værktøjer og viden til, hvordan du kommer godt fra start. Er du allerede i gang, men ønsker sparring til din strategi og vækst tilbyder vi 1:1 sparring.

For dig som er helt ny iværksætter og f.eks.:

  • Har en idé, men ikke ved, hvordan du skal komme i gang
  • Er i tvivl om, hvordan du bedst griber det an for at dit koncept kommer på markedet
  • Har spørgsmål til virksomhedsform, momsregistrering og grundlæggende salg

Brug www.virksomhedsguiden.dk til at få indledende inspiration, værktøjer og overblik. Her ligger f.eks. beskrivelse af virksomhedsformer, momspligt, forretningsplaner – og en tjekliste over, hvad du som minimum skal huske at tænke på.


Du kan derefter tage på eventet Iværksætterintro. Her får du en basisintroduktion og gode værktøjer til at arbejde med de væsentligste spørgsmål og udfordringer, som møder en iværksætter.

Er du derefter klar til at gå videre, kan du kontakte vores Hotline på telefon 30 10 81 15 i tidsrummet 09.30 – 12.30 på alle hverdage. Du kan også sende en mail med spørgsmål til Ivaerksaetter@ehhs.dk.

For dig, som er godt i gang og f.eks.:

  • Har erfaring fra tidligere virksomhedsetableringer
  • Er i gang og har de første kunder
  • Arbejder med en skalérbar forretningsmodel og overvejer finansieringsmuligheder
  • Tænker internationalt

Ring til os på 30 10 81 15 eller skriv på Ivaerksaetter@ehhs.dk og få en aftale med en forretningsudvikler. Vi er et team på seks, som har speciale i de særlige udfordringer, der er forbundet med etablering: Det kan f.eks. være product/market fit, salgsstrategier, forretningsmodellering, tidlig finansiering eller ganske enkelt overblik og strategisk udvikling.

Sidst opdateret: 30.01.2020