Nok sidder vi overfor dig, men vi er helt på din side

Uvildig 1:1 sparring med en af vores forretningsudviklere koster kun din tid, vilje og virkelyst, og er ellers betalt for dig af det danske erhvervsfremmesystem.

Når 1:1 er mange – og meget mere

+40 forretningsudviklere med stor erfaring fra erhvervslivet, der ufortrødent trækker på hinandens kompetencer, når dine udfordringer og drømme kalder på det. Du får altså fokuseret sparring 1:1, men med fuldt hus bag. Uanset hvor langt du er i din virksomheds udvikling, og uanset hvor specifikt eller generelt dit behov er.

Kompetencer nok til alle

Måske har du brug for hjælp til at søge bedre løsninger på økonomistyring, eller få overblik over mulighederne for digitalisering? Måske savner du inspiration til en bedre ledelsesstrategi eller tip til hvordan nye markeder kan hjælpe væksten med at drive værket? Måske brænder du for en god idé, der bare ikke vil slippe sit tag i dig, og er nysgerrig på hvordan man konkretiserer og systematiserer en forretningsplan.

Og så kan du roligt tilføje din virksomheds behov til listen her – vi har ganske givet kompetencer, der matcher. Og det er ikke et “måske”.

Overblik og overskud

Copenhagen Business Hubs forretningsudviklere har ikke kun den brede erfaring og de specifikke værktøjer til at kortlægge vejene mod dit mål. De har også muligheden for at matche dig med private aktører fra et vidt forgrenet netværk, når du skal til at eksekvere på baggrund af den viden og det gå-på-mod, du har opbygget gennem sparringen.

Sidst opdateret: 26.02.2020

Få hjælp nu
kontakt os her
(sætter cookie)