Workshop: Økonomistyring og nøgletal

Corona skal ikke styre din virksomheds økonomi

– kig op og udover krisen med et fornyet overblik.

Tina og John

Deltag i vores workshops om økonomistyring og bliv bedre til at regne ud, hvordan du kommer det afgørende skridt foran krisen i fremtiden.

Måske har Coronakrisen givet dig udfordringer med at lave nye, realistiske budgetscenarier, og gjort det svært at få overblik over konsekvenserne for din virksomhed?

Med tallene på din side

Workshopforløbet skal give dig ny viden om dine regnskaber, og endnu flere muligheder for aktiv handling, så du kan tage styringen og bruge dine vitale tal til vækstplaner og fremtidssikring.

Et overblik formidlet i øjenhøjde:

• Viden om hvordan du altid får valide tal at basere afgørende ledelsesbeslutninger på
• Viden om hvilke nøgletal, du til enhver tid skal kunne finde og forstå, og hvordan
• En brugbar bevidsthed om egne styrker og svagheder i økonomifunktionen

2-delt workshop – med én er du godt med, med begge er du suverænt videre. Og du bør tage dem i rækkefølge.
Tilmeld dig også: Workshop 2 (af 2) – budget & likviditetsstyring

Vi veksler imellem generelle, faglige oplæg og praktiske øvelser med din virksomheds egne tal i fokus.
Tager du begge workshops, vil du kunne stå med et færdigt budget/likviditetsbudget for året der kommer, og du kommer til at nyde godt af eksperter fra Regnskabsskolen og Copenhagen Business Hub – Erhvervshus Hovedstaden.

VIGTIGT! Du skal medbringe computer og sørge for at have adgang til virksomhedens bogføringssystem. Du vil også skulle downloade forskellige tools inden selve dagen. Du vil modtage de relevante oplysninger i god tid pr. mail.

Målgruppe:

Virksomheder som er over 3 år gamle, og som har et begrænset kendskab til erhvervsøkonomi, skat og moms, budgetter og bogføring.

Vil du deltage?

Sted: Virtuelt - du får nærmere besked. Tidspunkt: d. 28 januar kl. 13-16.

Du møder

Annette Sand, Regnskabsskolen

Anette Sand er stifter af Regnskabsskolen A/S og en flittig og populær foredragsholder om økonomi.

Rikke Bøgely

Rikke er en af erhvervshusets økonomi- og ledelseseksperter. Hun fungerer som konsulent på både Early Warning - et tilbud til kriseramte virksomheder, og Regn den ud som sætter fokus på økonomistyring. ”Overblik” og ”handling” er kodeordene for Rikkes faglighed, og hun mestrer de fleste discipliner indenfor virksomhedsdrift.

Peter Bausager

Peter en af erhvervshusets økonomiske eksperter. Han er en del af Early Warning-tilbuddet til kriseramte virksomheder, og specialiseret i at hjælpe ejerledere med at komme styrket ud på den anden side af en krise. Peters store styrke er hans altid udviklingsorienterede perspektiv på virksomhederne og menneskene bag.

Få hjælp nu
kontakt os her
(sætter cookie)