Workshop: Økonomistyring og nøgletal

Med tallene på din side

Hvor effektivt bruger du dine økonomiske nøgletal? På disse to workshop arbejder vi direkte med dine virksomhedstal. Du får mulighed for, at få endnu større indsigt i hvordan du kan øge din indtjening. Måske ønsker du at blive klogere på, hvor effektivt tallene kan bruges eller måske har Corona givet dig udfordringer med at lave nye budget scenarier og give dig overblikket på, hvilken konsekvens det vil få for din fremtidige forretning. Deltag i vores workshops om økonomistyring og bliv bedre til at regne ud, hvordan du kommer det afgørende skridt foran krisen i fremtiden.

Et overblik formidlet i øjenhøjde:

  • Viden om hvordan du altid får valide tal at basere afgørende ledelsesbeslutninger på
  • Viden om hvilke nøgletal, du til enhver tid skal kunne finde og forstå, og hvordan
  • En brugbar bevidsthed om egne styrker og svagheder i økonomifunktionen

2-delt workshop med afsluttende spørgetime:

  • den 15. marts kl. 13-15 om grundforståelses for bogholderiets discipliner og indsigt i, at læse og forstå balancer og nøgletal. Kort forinden for du tilsendt anbefalinger til forberedelsen af workshoppen og du får en hjemmeopgave.
  • den 24. marts kl. 13-15 kigger vi fremad og lærer at bruge nøgletal, budgetter og får likv. overblik, hvilket giver resultatet som beskrevet.
  • den 26. marts kl. 9-10 tilbyder vi spørgetime

Vi veksler imellem generelle, faglige oplæg og praktiske øvelser med din virksomheds egne tal i fokus. Med begge workshops, vil du kunne stå med et færdigt budget/likviditetsbudget for året der kommer, og du kommer til at nyde godt af eksperter fra Regnskabsskolen og Copenhagen Business Hub – Erhvervshus Hovedstaden.

VIGTIGT! Du skal medbringe computer og sørge for at have adgang til virksomhedens bogføringssystem. Du vil også skulle downloade forskellige tools inden selve dagen. Du vil modtage de relevante oplysninger inklusiv zoom link i god tid pr. mail. Bemærk venligst at der er begge workshops kræver forberedelse og hjemmearbejde.

Målgruppe:
Virksomheder som er over 3 år gamle, som ønsker at forstå virksomhedens nøgletal og bruge dem aktivt som et ledelsesredskab. Undervejs kommer vi omkring hvordan du får overblik over budgetlægning og heraf får et likviditetsoverblik over de forskellige scenarier 2021 sandsynligvis vil give.

Vil du deltage?

Sted: Virtuelt - du får tilsendt 3 forskellige links.
Tidspunkt d. 15. og 24. marts kl. 13-15. Samt afsluttende spørgetime den 26. marts kl. 9-10.
Betyder at du ved tilmelding automatisk får en plads de 3 tidspunkter.

Som tilmeldt vil du modtage et link, når vi nærmer os afholdelsesdatoen.

Du møder

Annette Sand, Regnskabsskolen

Anette Sand er stifter af Regnskabsskolen A/S og en flittig og populær foredragsholder om økonomi.

Rikke Bøgely

Rikke er en af erhvervshusets økonomi- og ledelseseksperter. Hun fungerer som konsulent på både Early Warning - et tilbud til kriseramte virksomheder, og Regn den ud som sætter fokus på økonomistyring. ”Overblik” og ”handling” er kodeordene for Rikkes faglighed, og hun mestrer de fleste discipliner indenfor virksomhedsdrift.

Få hjælp nu
kontakt os her
(sætter cookie)