Jobmatch

Vi matcher omkostningsfrit din virksomhed med ledige højtuddannede kandidater. Kandidaterne løser konkrete og aktuelle opgaver, som defineres af dig.

Et samarbejde mellem Københavns Kommune og Erhvervshus Hovedstaden giver små og mellemstore virksomheder (SMV'er) mulighed for:

  • Projektforløb i 4 til 8 uger* helt uden lønomkostninger for din virksomhed.
  • Virksomhedens aktuelle strategiske udfordringer præciseres med hjælp fra Erhvervshusets konsulenter og i forlængelse heraf beskrives konkrete opgaver.
  • De ønskede strategiske opgaver beskrives og Københavns Kommune udsøger relevante kandidatprofiler.
  • Hvert forløb kan suppleres med ansættelse med løntilskud. Medfinansieringen udgør 50 % af kandidatens løn i en periode på 3 til 6 måneder* (max kr. 79,68 pr. time).
  • De 8700 ledige kandidater rummer akademiske kandidater med kompetencer indenfor digital marketing & kommunikation, projektledelse, markeds- og forretningsanalyse, forretningsudvikling, økonomistyring, HR, m.m.

De ledige akademiske kandidater understøtter virksomheder med ambitioner om vækst og udvikling, virksomheder med en forretningsidé, som kræver specialistviden eller virksomheder med behov for medarbejdere, som kan arbejde på både taktisk og strategisk niveau.

Københavns Kommunes virksomhedskonsulenter har lang erfaring med at formidle både generalister og specialister til SMV’er og større virksomheder i Region Hovedstaden. Fokus for rekrutteringen afhænger helt af dit individuelle behov for arbejdskraft.

Er du interesseret i en dialog om mulighederne for at tiltrække en ledig kandidat, så kontakt Københavns Kommunes Key Account Manager Christian Michael Gall-Milwertz på tlf. 2492 6104 eller cmgm@erhverv.kk.dk.

Læs mere om Københavns Kommune og generelt om rekruttering her, eller læs produktblad i PDF her.

Hvis du ønsker sparring til at løse forretningsmæssige udfordringer, kan du kontakte Erhvervshus Hovedstadens konsulenter Henriette Kahré Freris på tlf. 5213 8505 hkf@ehhs.dk eller Per Nygaard på tlf. 3010 8098 pn@ehhs.dk

*Afhængigt af kandidatens baggrund (dimittend status) og samarbejdet med virksomheden

Produktblad

Se Produktblad her

5 gode grunde

Se flyer her

Kontakt

Per Nygaard

Per Nygaard

Se fuld profil

Henriette Kahré Freris

Henriette Kahré Freris

Se fuld profil

Få hjælp nu
kontakt os her
(sætter cookie)