Vi lever for at gøre en ægte forskel for den enkelte virksomhed

Alle virksomheder i vores område kan få uvildig, specialiseret vejledning skræddersyet til deres specifikke behov, drømme og udfordringer. Vi er ejet af de 29 kommuner i Region Hovedstaden, som forvalter en del af den statslige erhvervsfremme-indsats via os.

I Danmark ses støtte til erhvervslivet som en god og værdig investering i fællesskab og fremtid. Vi udgør den nære del af indsatsen, den der er tæt på dig og din virksomhed – geografisk og vidensmæssigt. Den uvildige 1:1 sparring koster kun din tid, vilje og virkelyst, og hvert år hjælper vi mere end 1000 virksomheder med målrettet information, konkretisering og planlægning etc.

+40 forretningsudviklere – endnu flere kompetencer

Vores forretningsudviklere har baggrund i det private erhvervsliv, ofte fra egen virksomhed og/eller ledelsesstillinger i større danske foretagender. De er kendetegnet ved engagement og uvildighed, og de formidler ud fra et dogme om, at kompleks viden sagtens kan gøres konkret og brugbar. Og de trækker gerne på hinanden, så et samlet sæt kompetencer kan matche dit behov.

Hurtigt ind, tryg ud – og afklaret videre

Vi er altid klar til din henvendelse, og har kapacitet til at rykke hurtigt på den. Og efter endt forløb hos os, tilbyder vi ofte at pege i den rigtige retning, hvis du skal have hjælp til at tage de afgørende skridt og eksekvere på de planer og med det overblik, vi sammen har skabt. Vi har et vidt forgrenet netværk af private rådgivere til netop det.

Netværk – en fast grobund, vildt voksende

Vi arbejder hårdt på at styrke vores tilbud til dig gennem samarbejde med andre offentlige og private aktører. For eksempel kan vi, i visse tilfælde, henvise dig til lokale, kommunale erhvervs-indsatser. Hvis det tjener dig bedst, naturligvis.

Vores samarbejdspartnere

Erhvervshuset samarbejder med et omfattende netværk af private og offentlige aktører. Vi samarbejder også med den lokale iværksætterindsats på tværs af hovedstadsregionen.
Derfor kan vi give virksomheder det samlede overblik over de mange rådgivningstilbud. Vi henviser altid til de tilbud, der på bedste vis kan hjælpe virksomheden med at skabe vækst.

Vi er ejet af de 29 kommuner i Region Hovedstaden.

En del af Greater Copenhagen
Erhvervshuset er en del af hovedstadsregionen i vækst. Både offentlige og private aktører i hovedstadsregionen samarbejder om at nå visionen om en metropolregion med høj vækst og livskvalitet.
Læs mere om Greater Copenhagen

Organisationsdiagram

Få hjælp nu
kontakt os her
(sætter cookie)